Франчайз

MARTINEZ Boutiques България 

Франчайз предложението е валидно за градовете в България,в които все още няма открит специализиран магазин.

✔️Без първоначална ФРАНЧАЙЗ такса!
✔️Без никакви месечни такси!
✔️ Без дължим % от реализираният оборот!
✔️Договор - без скрити условия!

Франчайз

MARTINEZ Boutiques България Ви предлага да станете част от най-бързо развиващият се парфюмериен франчайз бизнес.
Един от малкото бизнеси, за който срокът за възвращаемост на инвестицията приблизително е 9 месеца.
MARTINEZ perfume е производител на над 400 вида мъжки и дамски парфюми, ароматни свещи, също така ароматизатори за автомобили и домове/офиси. Компанията е създадена през 2014 г. базирана в Русе, а през 2016 г. започва да налага собственна линията продукти в бутици и магазини с търговско наименование MARTINEZ.
Фирмата е сертифицирана от Министерствата на здравеопазването на България. Произвежда повече от 400 различни вида парфюми аромати, ароматизатори, ароматни свещи и продукти с изключителна трайност8-12 часа. При създаването на парфюмите стриктно се съблюдават нормите на Международната парфюмерийна асоциация IFRA. Продуктите се произвеждат в собствената фабриката на фирмата в град Русе.
Марката MARTINEZ е лидер в сектор авторска парфюмерия.
В България компанията има повече от 20 франчайз партньори и над 30 концептуални бутика. Франчайзодателят осигурява помощ на своите партньори в избора на подходяща локация, подбор на персонал и обучението му, проект за обзавеждане на бутика, проект за брандиране на обекта с позната марка сред клиентите. Вие ще получите както първоначални обучения, така и периодични, тъй като марката е постоянно и динамично развиваща се разработва нови парфюми и продукти за ароматизиране. Франчайзополучателите получават пълна подкрепа от MARTINEZ PERFUME!
Ние ще предоставим възможност за цялостно бизнес решение като например - рекламни фолиа и материали, светещи табели - персонално изработени за всеки тип търговски обект, стилни мебели с еднакъв концептуален за бутиците дизайн, хартиени торбички, съпътстващи продажбата и др. на СУБСИДИРАНИ цени.
МARTINEZ perfume търси свои франчайзополучатели за градовете от страната, в които все още няма открит специализиран магазин, които да развиват магазинната мрежа в родните си места. Перфектната локация е на оживено място с голям човекопоток, а витрината на обекта е не по-мака от 3 м. и квадратура между 15-25 кв.м. За нас е важно в специализиран магазин да се предлагат единствено продуктите на MARTINEZ Perfume.
 

Кандидатствай за Франчайз

  Количка
  Вписване

  Нямате акаунт ?

  Първият парфюм е 23 лева, но защо да спираш до там?

  👉 ВЗЕМИ 2 ИЛИ ПОВЕЧЕ и цената за всеки става само 20 лева! Важи за всяка единица в кошницата, когато парфюмите са поне два.

  Промоцията е валидна само за парфюми с марката Martinez и не е валидна за продукти в намаление.

  Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.
  Магазин
  0 Списък с желания
  0 Продукти Кошница
  Профил