Франчайз предложението е валидно за цяла България.
✔️Без първоначална ФРАНЧАЙЗ такса!
✔️Без никакви месечни такси!
✔️ Без дължим % от реализираният оборот!
✔️Договор – без скрити условия!
MARTINEZ Boutiques България Ви предлага да станете част от най-бързо развиващият се парфюмериен франчайз бизнес.
Един от малкото бизнеси, за който срокът за възвращаемост на инвестицията приблизително е 9 месеца.
MARTINEZ perfume е производител на над 400 вида мъжки и дамски парфюми, ароматни свещи, също така ароматизатори за автомобили и домове/офиси. Компанията е създадена през 2014 г. базирана в Русе, а през 2016 г. започва да налага собственна линията продукти в бутици и магазини с търговско наименование MARTINEZ.
Фирмата е сертифицирана от Министерствата на здравеопазването на България. Произвежда повече от 400 различни вида парфюми аромати и продукти с изключителна трайност8-12 часа. При създаването на парфюмите стриктно се съблюдават нормите на Международната парфюмерийна асоциация IFRA. Продуктите се произвеждат в собствената фабриката на фирмата в град Русе.
Марката MARTINEZ е лидер в сектора на парфюмерията.
В България компанията има повече от 10 франчайз партньори. Франчайзодателят осигурява помощ на своите партньори в избора на подходяща локация, подбор на персонал и обучението му, проект за обзавеждане на бутика, проект за брандиране на обекта с позната марка сред клиентите. Вие ще получите както първоначални обучения, така и периодични, тъй като марката е постоянно и динамично развиваща се разработва нови парфюми и продукти за ароматизиране. Франчайзополучателите получават пълна подкрепа от MARTINEZ PERFUME!
Ние ще предоставим възможност за цялостно бизнес решение като например – рекламни материали, светещи табели персонално изработени за всеки тип търговски обект, стилни мебели с еднакъв концептуален за бутиците дизайн, хартиени торбички, съпътстващи продажбата, блотери (листчета за тестване на аромата) на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ и СУБСИДИРАНИ цени.
МARTINEZ perfume търси свои франчайзополучатели в  цялата страна, които да развиват магазинната ни мрежа в родните си места. Перфектната локация е на оживено място с голям човекопоток, а витрината на обекта е не по-мака от 3 м. и квадратура между 15-25 кв.м. За нашата компания е важно в специализиран магазин да се предлагат единствено продуктите на MARTINEZ Perfume.
Също така има възможност и за предлагане на парфюми MARTINEZ Perfume във фризьорски салони, малки магазини, магазини за дрехи, бутици, местни търговци със съществуващ бизнес и др.

Кандидатствай за Франчайз

Updating…
  • Нямате артикули в количката.
Wishlist 0
Continue Shopping