Офис: 0700 35 990
Поръчки: 0878 85 28 29

КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ ТИ ПАРФЮМ?Insomnia е френски нишов парфюм, който е създаден в съответствие с принципите на висшата(haute) парфюмерия.

Парфюмът Insomnia буквално за една нощ става абсолютен феномен, а успехът на този парфюм се дължи на напълно уникалният му състав.

ЗА ПАРФЮМА

През 2016 г. френските парфюмери на компанията Martinez в колаборация със Фавиол Сефери, си поставиха за цел да създадат извънреден, екстравагантен и в същото време изключително сложен аромат. Insomnia не само ще ви привлича, Insomnia ще ви шокира! Работейки с най-добрите френски парфюмери, Фавиол Сефери пуска първият си парфюм с изключително смел, провокативен и силно емоционален аромат. Insomnia е един изключителен парфюм, с който целим да привлечем вниманието дори на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно и не се страхуват да бъдат ексцентрични и в центъра на вниманието.

АРОМАТЪТ

Insomnia е направен от най-добрите есенции, които гарантират интензивен аромат и феноменална трайност. В състава ще откриете най-добре подбраните скъпи суровини, като: 50-годишно сандалово дърво от Индия, иланг-иланг (Cananga odorata) и таитска ванилия. Тестовете показват, че трайността на парфюма върху кожа е над 18 часа