Офис: 0700 35 990
Поръчки: 0878 85 28 29

КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ ТИ ПАРФЮМ?Парфюмът на Nicole Scherzinger

Връхни нотки - ябълка, портокалови цветове, праскова

Сърдечни нотки - жасмин, карамел, бяла орхидея

Базови нотки - пачули, ванилия, мускус
Чувствайте се избрани, чувствайте се обичани и се чувствайте обожавани, като носите този нов уникален аромат. Всяка жена го дължи на себе си!

Красива и чувствена в еднаква степен, този флорен амбърски аромат се отваря с вкусна смес от свежи зелени ябълки и сочен портокал и пресен нектар от праскова. Сърцето излъчва, топла смесица от жасмин и сладък златист карамел, който е обвит от основа на пачули, кремообразна ванилия и чувствен бял мускус.


Искам жените да се чувстват избрани, да се чувстват обичани и да се чувстват обожавани, когато носят аромата ми. Всяка жена заслужава да се чувства по този начин и едина от абсолютните ми мантри да се чувствам добре е да мирише добре. Като жена мисля, че аромата може да Ви накара да се почувствате като милион долара и да имате спомени, които никога няма да забравите. Така че, когато започнах разработването на CHOSEN, аромата  беше изключително важен за мен. Винаги съм обожавала аромати и продукти за красота, затова не само исках нещо, което мирише точно като мен, а и красива бутилка, която да изпъкне на тоалетката ми. Той буквално е избран от мен - не исках просто да си назова името си, исках да бъде моето творение от начало до край. За мен CHOSEN е необикновен и включва както някои от любимите ми съставки от рози, праскови, бял мускус, пачули и любимия ми цвят - зашеметяващо розово злато.

Никол Шерзингер

 

КУПИ СЕГА 100 ML

 

 

КУПИ СЕГА 50 ML