Офис: 0700 35 990
Поръчки: 0878 85 28 29

КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ ТИ ПАРФЮМ?



Политика за поверителност

Политиката ни за защита на лични данни, начина по който ги обработваме и съхраняваме са ясно описани по-долу в този раздел.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?

Съгласно приложимия закон за защита на личните данни, които ни предоставяте, техен администратор е дружеството Мартинез Бутик.

Как защитаваме Вашите лични данни?

Всички лични данни се предпазват от неоторизиран достъп с помощта на най-съвременните технологии за сигурност. При трансфера на данни използваме така наречената SSL (Secure Socket Layer) система за сигурност.

Всички потребителски данни, предоставени на нашия уебсайт, се събират, обработват и съхраняват при условията и реда на Закона за защита на личните данни.

Защо и каква лична информация събираме, как я събираме и как я използваме?

Ние събираме различни видове лична информация, в зависимост от това как използвате нашите продукти и услуги.

  • При осъществяване на поръчка: 
    Ваша информация за контакт, която ни давате при извършване на поръчка: имена, телефон за връзка, имейл адрес и адрес за доставка или офис на Еконт от който си получавате пратката. Тази информация се предоставя единствено на куриерска фирма, за да може да Ви изпратим желаните от Вас продукти..
  • При разглеждане на сайта: 
    Събираме информацията за начина по който използвате нашия уебсайт. Разглеждането на различни продукти и самото взаимодействие с различните секции на нашия уебсайт. Като пример, може да събираме информацията за най-разглежданите продукти от нашия уебсайт. Тази информация се използва единствено с цел да разберем как потребителите използват нашия уебсайт и да можем да подобрим начина на неговата функционалност. В горепосочената статистика не индивидуализираме никакви лични данни за потребителите, т.е. не разглеждаме действията персонално на всеки потребител, а като съвкупност от действията на всички потребители.

Как мога да се запозная със съхраняваните при Вас мои лични данни? Как мога да ги променя или изтрия?

Ние съхраняваме единствено лична информация след подаване на поръчка от ваша страна.

Данните които съхраняваме са с цел доставяне на избрания продукт от вас.

Лични данни :

  • Име на получател
  • Телефон за контакт
  • Адрес на доставка
  • Електронна поща
  • Избор на продукт
  • Количество на продукт

Вие имате право да промените или да поискате изтриване на вашите лични данни като се свържете с наш служите по телефон или е-майл от контактната страница на сайта. www.martinez-perfume.com

На какво правно основание, се обработват Вашите лични данни?

Обработването на Вашите лични данни е необходимо за да изпълни услугата за управление и доставка на Вашата поръчка.

Кой има достъп до Вашите лични данни?

Вашите лични данни са пряко достъпни единствено от екипът на martinez-perfume.com, който има грижата за потвърждение и изпращане на вашата пратка.

Трета страна на която се изпращат Вашите лични данни е куриерската фирма, която доставя Вашата пратка. Тя от своя страна има своя политика за обработка на Вашите лични данни, съобразена със всички изисквания на закона.

Ние никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън нашето дружество. Данните които се препращат на трети страни, се използват само за предоставяне на нашите услуги, например към медийни агенции и технически доставчици за разпространение на маркетингова информация във физически или дигитален формат.

Горепосочената маркетингова информация и директна реклама се извършва въз основа на Вашето съгласие за получаване им.

Какви са Вашите права?

  • По всяко време може да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме.
  • Когато обработваме Вашите лични данни, по автоматизиран начин, въз основа на Вашето съгласие, имате право да получите копие на Вашите данни в структуриран, широко използван електронен формат. Това включва само предоставените от Вас лични данни
  • Имате право поискате коригиране на личните си данни ако те са непълни или грешни. Това може да го направите през като се свържете с нас.

Как може да приложите вашите права

Освен по гореописаните начини, направени от нас за Ваше улеснение, винаги можете да се свържете със служител отговорен за обработване на Вашите лични данни на e-mail: [email protected]

Защита на данните в дружеството ни

Ние съблюдаваме наложените от закона изисквания и задължения. Имаме назначено отговорно лице което да се грижи за защитата на личните данни в рамките на дружеството ни.

Всички наши сътрудници са се задължили в писмен вид да спазват разпоредбите и указанията за защита на личните данни и за сигурността на данните, както и да пазят тяхната тайна.